Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2010 14:47 - мАкедонска история 2 / сагата тепърва започва :)
Автор: tesseract Категория: Политика   
Прочетен: 1176 Коментари: 2 Гласове:
2



Ето тук, ще събера отбрани постове от видни мАкедонци с академични познания! Или по скоро учебник  - "Как се промива човешки мозък"

1. Ето една от най-големите кражби на културно-исторически ценности в цялата световна история:
Секретният фонд на НИМ е създаден от директора на Народния музей в София през 1916 година - проф. Богдан Филов. Той изпратил писмо до управляващият българската армия по време на Първата световна война генерал Жеков, с което настоява
войнишките отряди да съберат и изпратят в музея движимите паметници на културата от Македония. Така се събират експонати от църквите и манастирите и църквите на Македония и се изнасят в България.
А какво е откраднала Македония от България?

2. Ще съберем поне три милионна армия. Добре оборудвана... и всички ще треперят пред нас както са треперели пред Великият Македонски. Наполеон и дрруги македонски воини

3. Ние сме милиони пръснати по целият свят това и направено за да посеем македонизма навсякъда и да сме като искри в тъмнината на духовната бедност която е владеела свето преди да решим да го спaсим

4. Скро братя. доброволническа армия ще нахлуе отзапад и че освободи черноморските македонци

5. Пиши на македоница роддотстъпничке... ще бъдеш поругана

6. А Македонския кога е пленявам бе (това е по повод флага им, а той не е пленяван по простата причина, че са водили една война) ... родотстъпник. откраднали сте ни азбуката. Езика историята и сега се големеете но скоро ще видите жълтото слънце на чарвен фон прод домовете си великата македонска армия газеща в труповете на родоотстъпници като теб и дацата им

7. Скоро прекрасният ни флаг ке се вее от Адриатика да Черно море и тогава всички вие ще бъдете изклани а жените ви поругани. за да прабъде Велика Македония

8. А за наказание да стигнем Черно Море за да изгоним завинаги татарите от нашата земя .

9. Скоро много скоро ще видите какво ще каже референдума и силната македонска Армия как ще прогони нашественице и веригите на нашате танкове ще се измият в Черно Море (иска да каже, 4-те танка които им подарихме да се пазят от албанците)

10. Намери си линковете сам. аз неуки хора не образовам. ти си родоотстъпник но не го осъзнаваш. Жал ми е пропаднали душици като теб. Сега и ми кажиш и че Стамболов и Стамболийски са българи а не македонци нали? Или Вапцаров... ?(тук му исках линк, да прочета и аз малко македонска история, че явно съм назад)

11. Площат Македония Е СИМВОЛ НА МАЙКАТА РОДИНО КЪДЕТО НИЕ ЩЕ ВИ ПРИБЕРЕМ С УДОВОЛСТВИЯ АКО СЕ ОТРЕЧЕТЕ ОТ МИНАЛОТО СИ И ПРИЗНАЕТЕ ИСТИНАТА (тук ме питаше защо в столицата, в центъра има площад македония, което е символ на толеранса ни към тях и желанието им за автонимия) 

Иии....От тук надолу започва големия смях!

12. Самурайте като начин на мислене и отделна група са потомци на Македонци. Ама това във вашите фалшифицирани от Б Димитров книги го няма (без коментар:)

13.Македония е много проди Александър Македонци... Македонци са последните оцелели от изгубената Атлантида. Пише го в учебниците ... ( в кои учебници точно, не е ясно)

:))) ЕТО Я И ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА

14. Простичко е. Навремето една македонска чачст напада Киайската империя и се се установява там размазвай жълтата армия. От тази част произлизат самурайте. Татарите персите и т.н. А вие после се омешвате с цегани и се прекръствате на Българи и си присвоявате езика ни.....( щом самурайте са македонци, при това китайски....загубени сме)

15. Македония е Велика. единсвеният доказан наслидник на Атланта и на Критската цивилизация. Македония е дала на света съвремнните феномени като Футбола и Бейзбола.
Македонската армия е променила тактическото мислене за водене на война изправерки със хиладолетия съвременниците си
Македония. Това е Люлката на съвременният стар свят.
Колумб. Вашке да Гама. Айнщайн. Всички са с македонски корени но подло асимилирани оз завистливи дребни народчета ( е тфа е! а аз мислех Айнщайн за немски еврейн, пък то какво било:)

Какво мисля аз: Не бе никак не вземат чуждо :)))) Само дето всичките им възрожденци са българи. :))))



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. prebroitel - Неам думи!
04.08.2010 09:29
Разби ме, просто нямам думи.
цитирай
2. tesseract - tesseract
04.08.2010 13:51
Аз самият останах разбит.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tesseract
Категория: Политика
Прочетен: 15194
Постинги: 6
Коментари: 11
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930